LEMPEÄSTI
TAKAISIN SATULAAN

Tervetuloa lempeästi takaisin satulaan!

Tämä suosittu kurssi on suunnattu aikuisille, joilta syystä tai toisesta on jäänyt ratsastuskoulun tunneilla käymättä tai ratsastusharrastus jäänyt nuoruusvuosiin.

Kurssilla muistellaan ja käydään läpi miten oikeaoppisesti varustetaan, hoidetaan hevonen ja herätellään vanhoja taitoja että, miten sitä ratsastettiin. Ekalla kerralla on paljon asiaa, kartoitetaan ratsastajien kokemus, käydään yhdessä läpi ratsun kuntoonlaittoa ja pyritään käymään selässä. Seuraavilla kerroilla ehditään enemmän ratsastamaan kun varustaminen ja hoitaminen sujuu itsenäisesti ja oikeaoppisesti.

Tällä kurssilla SAA kysyä mitä tahansa, me autamme ja tarvittaessa otamme avustajia kurssille, että kaikki saa apua esimerkiksi kuntoonlaitossa tai talutukseen. Kerro rohkeasti, jos pelottaa tai jännittää.

Muista kertoa ratsastajan paino, pituus ja aikaisempi kokemus. Huomioithan, että meillä on painorajana alle 90kg. Ilmoittaudu seuraavalle alkavalle kurssille kätevästi sähköpostilla ratsastuskoulu@onnenpotku.fi

UUSI RYHMÄ: LEMPEÄSTI TAKAISIN SATULAAN ILMOITTAUTUMINEN AVOINNA
 

  • TAMMIKUUSSA 2023

💚 Lempeästi takaisin satulaan - kurssi 14.01 - 25.02.23. la klo 13 - 14

7 kertaa. Hevosen varustaminen sisältyy tuntiin ja on osa opetusta. Nyt vielä jouluksi vanhaan hintaan 350€! (Vuonna 2023 hinta on normaalisti 375€.)
 

MAR-JOU 24.11. alkaen torstaisin klo 18 - 19 

Ryhmäkoko: 5 ratsukkoa (pienryhmä)
Hinta: 350€ / 7 kertaa
Tuntiin sisältyy kuntoonlaitto ja ratsastus, edetään koko ryhmän tason mukaan. 

Tämän kurssin jälkeen voi ryhmä jatkaa yhdessä tai voimme sijoittaa eri tasoiset ratsastajat oikeisiin ryhmiin kausikortille.

Tervetuloa lämpimästi mukaan!

Veera