ALKEISKURSSIT

Tervetuloa alkeiskurssille!

Tutustumme alkeiskurssilla hevosen hoitoon ja ratsastuksen alkeisiin. Kurssiin kuuluu avustaja/taluttaja tai alkeiskurssilaisen perheen sisältä avustaja. Alkeiskursseihin kuuluu aina SRL:n hyvä vakuutus. Ihanat ja kiltit opetushevoset ja -ponit ovat valmiina vastaanottamaan uudet oppilaat ja opettamaan heitä hevosista, luottamuksesta, ratsastuksesta ja vastuusta.

Miksi sinun pitäisi aloittaa ratsastus?

Siihen on kaksi erinomaista syytä. Fyysiset ja psykologiset edut!
Ratsastus kehittää monipuolisesti kehon kaikkia lihaksia, etenkin keskivartalon, jalkojen ja ylävartalon lihaksia.​​​​​​

Ratsastus parantaa myös tunnetusti tasapainoa, koordinaatiota ja joustavuutta. Se kehittää lisäksi myös hahmotuskykyä ja kehonhallintaa. Ratsastuksen on myös todistettu parantavan itseluottamusta!

Lisäetuina saat ihmisistä ja hevosista elinikäisiä ystäviä.  Vuorovaikutuksella eläimien kanssa on osoitettu olevan myönteinen vaikutus ihmisiin. 

Meillä pääset tekemään itse, joten opit itsekin varustamaan, hoitamaan hevosta ja saat tarvittaessa apua ihanalta henkilökunnalta, avustajalta tai tallitoveriltasi.
Tervetuloa ratsaille!

ALKEISKURSSIT hinnasto alkaen 01.01.2023

  • 385€ / 7 kertaa. Omalla perheen sisäisellä avustajalla, joka koulutetaan avustamaan lasta harrastuksessa esim. talutus, hevosen hoitaminen ja varustaminen.

Matti