SYYSKAUSI 2024 TIEDOTE

Tiedote julkaistu 19.05.24

 

Syyskausi alkaa 22.07.2024 - 31.12.2024

๐Ÿ’š TÄSSÄ ON ONNENPOTKUN KEVÄTKAUDEN TYYTYVÄISYYSKYSELY 2024 ๐Ÿ’š

https://forms.gle/XonEiExfMQAjMbsP6

 

Vastanneiden kesken arvotaan palkinto, joka on 30 min yksityistunti (arvo 50€).
Kiitos jo etukäteen osallistuneille! Tyytyväisyyskyselyä on hieman muutettu ja vastaaminen anonyyminä on nyt mahdollista!

INFO

 • ๐Ÿ”ธ Hinnat pysyvät ennallaan syyskaudella 2024
   
 • ๐Ÿ”ธ Jos haluat toisen viikkotunnin syyskaudelle ja päästä lähemmäs paremmaksi ratsastajaksi, ota yhteyttä! Tarjoushintaan nykyisille kausikorttiasiakkaille toinen viikkotunti vain 45€/h, normaalisti toinen viikko tunti on 46€/h eli silkkaa säästöä!
   
 • ๐Ÿ”ธ Muistutamme ratsastajia ja huoltajia päivittämään ajankohtaiset pituudet ja painot Hopotiin, tämä helpottaa ja nopeuttaa hevosjakoa. Muistakaa käyttää sydäntä Hopotissa niiden ratsujen kohdalla, jotka ovat suosikkejasi.
   
 • ๐Ÿ”ธ Kausikortti sisältää aina 26 ratsastuskertaa. Jos kaudella on vähemmän viikkoja kuin ratsastuskertoja, ylimääräiset kerrat lisätään saldoksi kausikortille rästittäväksi.
   
 • ๐Ÿ”ธ Joulupyhistä tulevat rästit lisätään ratsastajan saldolle syyskauden alussa. Huomioithan, että näistä pyhäpäivistä tulee sähköpostiin “peruuntumisilmoitus”, jolloin kaikki saavat saldoa oikean määrän tallikortille.

Huom. Heinäkuussa saatetaan helteiden takia siirtää kauden aloitusta. Näistä tiedotetaan erikseen ennen kauden aloitusta Hopotissa, Whatsapp rästiryhmissä ja somessa.
 

๐Ÿ’š SYYSKAUDELLE JATKAMINEN ๐Ÿ’š

Kevätkauden loppu lähestyy ja se tarkoittaa sitä että, pitäisi ilmoittaa teidän syyskaudelle jatkamisesta.

 • โœ… Jos jatkat normaalisti, sama päivä, aika ja ryhmä käy, niin sinun ei tarvitse tehdä mitään!
 • ๐Ÿค” Jos et jatka ilmoita siitä heti tai viimeistään 20.05.2024 niin kuin kausikortin ehtoihin kuuluu sähköpostilla kirjallisesti Tiinalle ratsastuskoulu@onnenpotku.fi !

Huoltajat ilmoittavat lastensa jatkamisesta kausikortilla sähköpostilla tai tekstiviestillä ratsastuskoulu@onnenpotku.fi/ Tiina 040-5186858.


________________________________

Onnenpotkun kausikortti tiedote 2024

Tiedote julkaistu 11.01.24

Kevätkausi starttasi 01.01.2024 ja jatkuu kesäkuun loppuun saakka 30.06.2024. Kevätkaudella 2024 opettaa Emilia Viitikko ke, to, pe, la ja su ja Tiina Keinänen ma ja ti.
 

Muistutamme vanhempia ja muitakin ratsastajia päivittämään ajankohtaiset pituudet ja painot Hopotiin, tämä helpottaa ja nopeuttaa hevosjakoa. Muistakaa käyttää sydäntä Hopotissa niiden ratsujen kohdalla, jotka ovat suosikkejasi.

Uutta vuonna 2024

 • ILMAISET TEORIATUNNIT Onnenpotkun kausikorttiasiakkaille

  • Aiheina mm. varustehuolto, hevosen perusteellinen hevosenhoito, varustaminen ja siistiminen. Teoriatunneilla on ideana tarjota asiakkaillemme lisää tietoa ja tiedon jakamisella lisätä tuntihevostemme hyvinvointia ja pidentää varusteiden kestävyyttä.

Ensimmäiselle tammikuun teoriatunnille voi jo Hopotista ilmoittautua!

 • Empun demotunnit! Emilia läpiratsastaa hevosta samalla kertoen mitä hevosen kanssa tekee juuri kyseisen hevosen kanssa. Oppilaat pääsevät näkemään miten tiettyä hevosta ratsastetaan avuille ja saavat vinkkejä omaan ratsastukseen sekä tämän tietyn hevosen kanssa. Demotunnit ovat tarkoitettu kausikorttiasiakkaille. 10€/kuunteluoppilas. On mahdollista Empun ratsastuksen jälkeen kyseisellä hevosella yksäri / 30min 50€. Näistä lisää myöhemmin!
   

Tupakkapaikka siirtyy tallinedustalta kauemmaksi tallin taakse! Suosittelemme tupakoinnin välttämistä tallilla ollessa.

SYYSKAUSI 2023 TIEDOTE

Tiedote julkaistu 16.05.23

๐Ÿ’š SYYSKAUDELLE JATKAMINEN ๐Ÿ’š

Kevätkauden loppu lähestyy ja se tarkoittaa sitä että, pitäisi ilmoittaa teidän syyskaudelle jatkamisesta.

โœ… Jos jatkat normaalisti, sama päivä, aika ja ryhmä käy, niin sinun ei tarvitse tehdä mitään!

๐Ÿค” Jos et jatka, sama aika ei sovi tai haluat vaihtaa ryhmää, ilmoita siitä heti tai viimeistään 20.05.2023 sähköpostilla kirjallisesti Tiinalle ratsastuskoulu@onnenpotku.fi !

Huoltajat ilmoittavat lastensa jatkamisesta kausikortilla sähköpostilla tai tekstiviestillä ratsastuskoulu@onnenpotku.fi/ Tiina 040-5186858.
 

Syyskausi alkaa 17.07.2023 - 31.12.2023

Huom. Heinäkuussa saatetaan helteiden takia siirtää kauden aloitusta. Näistä tiedotetaan erikseen ennen kauden aloitusta Hopotissa, Whatsapp rästiryhmissä ja somessa. Kausikortti sisältää aina 26 ratsastuskertaa. Jos kaudella on vähemmän viikkoja kuin ratsastuskertoja, ylimääräiset kerrat lisätään saldoksi kausikortille rästittäväksi.

INFO

๐Ÿ”ธ Hinnat pysyvät ennallaan syyskaudella 2023.

๐Ÿ”ธ Luovumme ylimääräisestä 4€/rästi maksusta.

๐Ÿ”ธ Syyskaudelta tulevat rästit toivotaan rästittävän hyvissä ajoin.

๐Ÿ”ธ Joulupyhistä tulevat rästit lisätään ratsastajan saldolle syyskauden alussa. Huomioithan, että näistä pyhäpäivistä tulee sähköpostiin “peruuntumisilmoitus”, jolloin kaikki saavat saldoa oikean määrän tallikortille.

 

๐Ÿ’š Tässä on Onnenpotkun tyytyväisyyskysely 2023 ๐Ÿ’š

https://forms.gle/fq9A8xgxyPGrGn1DA

 

Vastanneiden kesken arvotaan palkinto, joka on irtotunti (arvo 65€ pienryhmässä 5 hlö). Kiitos jo etukäteen osallistuneille! Tyytyväisyyskyselyä on hieman muutettu ja vastaaminen anonyyminä on nyt mahdollista!

SYYSKAUSI 2022 TIEDOTE

TIEDOTE JULKAISTU 30.11.22.

Huomenna 01.12.22 starttaa virallisesti Hopotin käyttö tallillamme.

Jos et vielä ole luonut tunnuksia tai lisännyt Onnenpotkua suosikkitalliksi, vielä on mahdollisuus tehdä se! https://hopoti.com/stable/TalliOnnenpotku Jos huomiseen mennessä ei ole tätä tehty, joudumme luomaan ns. haamuratsastajia eikä silloin ole mahdollista hyödyntää rästienvarausta yms. Huoltajat luovat lapsille omat tilit huoltaja-tilin kautta Hopotissa! Lue lisää täältä https://help.hopoti.com/fi/articles/4447730-perhe-tilit 

 • Jos tarvitset apua Hopotin kanssa tai sinulla on jotain kysyttävää, Jassu on meidän Hopotivastaava ja tavoitat hänet Whatsappista +358 449809569.

๐Ÿ”ธ TUNTIEN PERUUTUKSET

Näin alkuun on hyvä ilmoittaa Whatsapp rästiryhmään, jos ei pääse tunnille/peruu tuntinsa JA perua kyseinen tunti myös Hopotista. Hopotissa on mahdollista perua itse 24h ennen tuntia, jotta siitä saa korvauksen/rästin eli sen 1x tallikortin, joka on voimassa automaattisesti kauden loppuun. Vaikka peruutuskäytännön mukainen peruutusaika olisi jo mennyt umpeen, peruutathan tuntisi heti kun tiedät ettet pysty osallistumaan tunnillesi Whatsapp rästiryhmään ja Hopotiin!

 • Mitä aiemmin perut tuntisi, sitä helpompi on muiden hyödyntää mahdollinen rästipaikka!

๐Ÿ”ธ RÄSTIEN VARAUS JA IRTOTUNTIEN OSTO

Rästien varaus onnistuu heti kun Jassu on saanut syötettyä teille tallikortit rästeistä Hopotiin. Jo ennalta peruutetuista paikoista on mahdollista varata suoraan Hopotissa, kun löytyy tallikortteja tai kun jos haluaa ostaa irtotuntipaikan. Huom. kuluvan päivän tuntivaraukset tehtävä Hopotista aina klo 12.00 mennessä! Tallin kalenteria on hyvä pitää muutenkin silmällä, sinne vapautuu aina silloin tällöin erilaisia kurssipaikkoja ja tunteja.

๐Ÿ”ธ RÄSTIT

Jassu syöttää rästit Hopotiin tallikortteina heti kun saadaan opettajilta ratsastajien rästitilanteet. Kertauksena edelliseen tiedotteeseen kevätkauden 2022 rästit käytetään syyskauden 2022 loppuun mennessä ja sitten syyskauden 2022 rästit on mahdollista käyttää 30.04.23 saakka! Jos jostain syystä, ei ole ollut rästipaikkoja tai mahdollisuuksia tulla rästille, voidaan tässä joustaa hieman ja pidentää rästimismahdollisuutta mutta ensisijaisesti pyydämme teitä noudattamaan näitä aikarajoituksia, kiitos!

Huom. 2021 tulleita rästejä ei ole enää mahdollista käydä 2023 vuonna.

๐Ÿ”ธ KEVÄTKAUSI 2023 
Ensimmäisen erän laskut kevään 23 kausikortista ovat lähteneet matkaan aiemman laskutuspalvelun kautta. Laskutus toistaiseksi vanhan laskutuspalvelun kautta kunnes toisin ilmoitetaan. Muut irtotunti ja uusien kurssien ostot Hopotin kautta kun ne julkaistaan varattavaksi.

 • Jos nykyisiä ratsastajia kiinnostaa 2. viikko tunti tai mahdollisesti joka toinen viikko ratsastus tiistaisin klo 20 normi tai pienryhmässä, ota nopeasti yhteyttä Tiinaan!
  Huom. Ilmoittautuminen kausikorttitunneille on aina sitova.

  2.viikkotunti
  OnneRan jäsenille: 45 €/h 6 ratsukkoa
  Pienryhmä 50€/h max. 5 ratsukkoa
  Pienryhmä 60€/h max. 4 ratsukkoa
  Maastakäsittelytaidot kausikorttiryhmä 38€/h / ei jäsenille 43€/h (maanantaisin klo 18.00 - 19.00)
   

UUDET KAUSIKORTTIRYHMÄT 2023

 •  
 • TIINA K PIENRYHMÄ (5 hlö) MAANANTAISIN klo 20.00 - 21.00. (55€/h x 26 laskutetaan kahdessa erässä )
  Ideana tämän ryhmän kanssa on edetä rauhallisesti ja niin, että suoriudutaan tehtävistä ensin esim. ensin käynnissä ja myöhemmin ravissa. Näillä tunneilla ei esimerkiksi laukata joka tunnilla, joten sitä ei tarvitse jännittää. Tempo näillä tunneilla on rauhallinen ja sopii erityisesti niille, jotka haluavat rauhassa kehittää omaa ratsastusta kannustavassa ja ymmärtäväisessä ryhmässä. Tämän ryhmän tavoitteena on kehittää yhteistyötä hevosen kanssa rauhassa oivaltaen ja kerätä itsevarmuutta tehtävien suorittamiseen.
   
 • Joka toinen viikko ratsastaminen eli puolikas kausikortti TIISTAISIN klo 20.00 - 21.00
  pienryhmä (4-5hlö) 58€/h (13 kertaa, laskutetaan kahdessa erässä)
  tai normiryhmä (6 hlö)  53€/h (13 kertaa, laskutetaan kahdessa erässä)
   
 • KOULU/ESTEET PIENRYHMÄ (4 hlö) TIISTAISIN klo 17.00 - 18.00 (65€/h tai 70€/h x 26 laskutetaan kahdessa erässä )
  Tämän ryhmän kanssa edetään esteillä sekä kouluratsastuksessa tavoitteellisesti joka toinen tunti koulua ja joka toinen esteitä. Koulutunneilla panostetaan liikkeeseen ja estetunneilla tekniikkaan. Tämä ryhmä sopii ratsastajille, jotka hallitsevat hevosen kaikki askellajit ja kaipaa ns. valmennustyylistä ryhmää.
   
 • LASTEN ALKEISJATKO/HeD & HeC RYHMÄ (6 hlö) KE klo 18.00 - 19.00 (48€/h x 26 laskutetaan kahdessa erässä)
  Lasten ryhmä. Tämä ryhmä suunniteltu mm. alkeisjatko ja HeD/HeC tasoisille ratsastajille. Kurssilla edetään ryhmän tason mukaan ja käydään termejä sekä tehtäviä läpi.
   
 • TAKAISIN SATULAAN JATKORYHMÄ/PIENRYHMÄ (5 hlö) KE klo 19.00 - 20.00 (55€/h x 26 laskutetaan kahdessa erässä)
  Tämä ryhmä sopii hyvin Lempsat-kurssin käyneille tai niille, joilla ratsatuksesta tauko mutta haluaisi palata takaisin säännölliseen ratsastukseen.
   
 • AIKUISTEN ALKEISJATKO PIENRYHMÄ (5 hlö) TO klo 18.00 - 19.00 (55€/h x 26 laskutetaan kahdessa erässä)
  Oletko käynyt alkeiskurssin ja haluaist jatkaa ratsatusharrastustasi? Tämä ryhmä on juuri sinulle aikuisratsastaja! Täällä käymme ratsastuksen alkeita yhdessä edeten ja pieniä tavoitteita havitellen rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä. Tämä kausikorttiryhmä sopii niille ketkä ei vielä hallitse hevosta kaikissa askellajeissa esim. ei ole koskaan laukannut tai on laukannut vähän.

 

UKK

 

"Tallin Hopoti kalenterissä ei näy mitään, pitäsikö?"

-  Tällä hetkellä kaikki tapahtumat ovat piilotettuja, vapaat tuntipaikat avataan kalenteriin aina kun niitä on! Omat tuntivaraukset eli oma kausikorttipaikka pitäisi näkyä nyt, mikäli talli on voinut sinut lisätä tunnille. Omalle tunnille lisääminen ei ole mahdollista, jos et ole painanut tallia suosikkitalliksi Hopotissa.

 

 

KEVÄTKAUSI 2023 TIEDOTE 

Tiedote julkaistu 10.11.2022.

K
evätkausi alkaa 01.01.2023 - 30.06.2023

Uudenvuoden päivänä 01.01. ja juhannuksena 23. - 25.06.2023 ei ole ratsastuskoulutunteja. Näiltä päiviltä tulee rästit, jotka saa käydä 30.05.2023 mennessä ilman lisämaksua kts. muutokset kevätkaudella kohta. 

KEVÄTKAUDELLE JATKAMINEN

Syyskauden loppu lähestyy ja se tarkoittaa sitä että, pitäisi ratsastuskoulun tietää teidän kevätkaudelle jatkamisesta. Tämä siksi, jotta voimme tarjota uusille ratsastajille kausikorttipaikkoja keväälle. ๐Ÿ™‚

Jos jatkat normaalisti, sama päivä, aika ja ryhmä käy, niin sinun ei tarvitse tehdä mitään!

 • Jos et jatka, sama aika ei sovi tai haluat vaihtaa ryhmää, ilmoita siitä heti tai viimeistään 20.11.2022 sähköpostilla kirjallisesti Tiinalle ratsastuskoulu@onnenpotku.fi ! 

Huoltajat ilmoittavat lastensa jatkamisesta kausikortilla sähköpostilla tai tekstiviestillä ratsastuskoulu@onnenpotku.fi/ Tiina 040-5186858.

 

Hinnat kevätkaudelle nousevat yleisen hinnan nousun johdosta (esim. sähkö, kuivike, heinä yms.)

Hinnat nousevat n. 5€/h. Yhdelle erälle tulee lisää laskuun n. 65€.
Kevätkauden 2023 hinnat sisältävät 10% alv:in.

Kausikortti OnneRa jäsenelle 48€/h (6 ratsukkoa)
2.tunti OnneRa jäsenelle 45€/h (6 ratsukkoa)
Pienryhmä kausikortti OnneRa jäsenelle 55€/h (5 ratsukkoa)
Yksityistunti 95€/h sis. 24% alv. Hinta korotettu alv. muutoksen sekä yleisen hinnan nousun johdosta.
Katso päivitetty hinnasto kokonaisuudessaan täältä https://www.onnenpotku.fi/tunnit

MUUTOKSIA 01.01.2023 ALKAEN

Jokainen ratsastaja on varannut määrätyn tuntipaikan kausikortille tullessaan. Yleisesti urheiluharrastuksessa sinulle osoittamasta kerralta jäädessäsi pois, menetät sen varatun vuoron. Me tarjoamme rästipaikat peruutetuille paikoille, mutta ne muuttuvat 01.01.23 alkaen maksullisiksi. Yritykselle tulee useampien satojen eurojen palkkakulu kuukaudelle rästitunneista ja hevoset joutuvat tekemään ylimääräistä työtä. Rästituntiin tulee lisämaksu 4€/h sis alv. Maksu veloitetaan aina ennen rästituntia.

 • Syyskaudelta 2022 tulleet rästit saa rästiä kevätkaudella 30.04.2023 mennessä pois.

 • 01.01.23 rästit muuttuvat maksullisiksi 4€/rästi

 • Tunnit tulee perua edellisenä päivänä klo 14.00 mennessä. Su tunnit tulee perua pe 14.00 mennessä),
  jotta siitä saa korvaustunnin ja muilla ratsastajilla on mahdollisuus tulla  rästille.

 • 2023 korvattavat tunnit tulee rästiä viimeistään ennen juhannusta.

 • Mahdollisten peruutusten takia tallilla on oikeus yhdistää tunteja, jos ei saada rästijöitä tunneille. Näistä tulee aina erikseen ilmoitus.
   

Tässä on Onnenpotkun tyytyväisyyskysely 2022

Vastanneiden kesken arvotaan palkinto, joka on irtotunti (arvo 50€).
Kiitos jo etukäteen osallistuneille! Tyytyväisyyskyselyä on hieman laajennettu.
https://forms.gle/Ae4swhC3pBQP3tuB9

 

UKK

"Tuleeko syyskaudelta 2022 tulleilta rästeihin lisämaksu?"

 • Syksyn rästeistä ei tule ylimääräistä maksua, näitä saa korvata sinne 30.04.23. asti kevätkaudelle eli ei tule ylimääräistä maksua. 
 • Tämä uusi rästikäytäntö astuu voimaan vasta 01.01.2023 alkaen tulevista rästeistä. ๐Ÿ™‚

"Miten kun rästipaikkoja on vähemmän kuin olisi rästipaikoille tulijoita? Tuntuu, ettei kaikki peruutuspaikat tule kaikkien saataville.."

 • Rästikartoitus on meneillään, osa on jo hahmotettu ja tämän mukaan tehdään vielä ratkaisuja loppukaudelle eli ei hätää, yritetään saada kaikkien rästit järkevästi hevosia ajatellen käytettyä pois.
 • Yritetään parhaamme saada lisää rästipaikkoja, kuten aiemmin mainittu täällä "Poissaoloilmoituksia tulee joskus enemmän kuin vapaita paikkoja, tämä on ihan totta. Siihen vaikuttaa hevosjako, miten hevoset ovat liikkuneet kuluvalla viikolla ja mietittävä niin, että saadaan tasaisesti töitä hevosille. Eli voi olla että tarvitaan esim. ponikokoinen ratsastaja rästimään ja kysytty henkilökohtaisesti jotakin ponikokoista ratsastajaa, jolla useampi rästi.".