Ratsastuskoulu

Me tarjoamme lempeää ja monipuolista ratsastuksenopetusta. Pienet ryhmäkoot, erilaiset hevoset ja käytännön läheinen opetus.

 

Opetus on istuntapainotteista ja hevoslähtöistä. Olemme koulupainotteinen ratsastuskoulu. Meillä on kehuttu meidän lämmintä ja kannustavaa ilmapiiriä, hevoslähtöistä opettamista ja aktiivista hoitajatoimintaa. 

Pidämme ratsastustunnit sään salliessa ulkona kentällä ja muulloin maneesissa, jossa meillä on geopad-kuitu/hiekkapohja. Pohjat huolletaan säännöllisesti eli lanataan ja lisätään kuitua/hiekkaa pohjan sitä vaatiessa.

 

OPETTAJIA JA VALMENTAJIA TALLILLAMME MM.

TIINA KEINÄNEN
tallinomistaja, SPHT® -ohjaaja & HAT-ohjaaja® puh. 040-5186858
Sosiaalipedoginen hevostoiminta & hevosavusteisen toiminnan ohjaaja
Tiina
Kuva1.png
Hevosopisto_logo_HAT-ohjaaja_blue-1 3.jpeg

______________________________________

EEVI ETELÄPÄÄ

Eevi Eteläpää
 

Eevi on opettajana kannustava, hevoslähtöinen, sopivan vaativa mutta lempeä. Hevosalan työkokemusta Eevillä on yli 10 vuoden ajan ulkomailta, että Suomesta hevostenhoitajana, ratsuttajana, oppaana sekä opettajana. Eevi on Ypäjältä valmistunut ratsastuksenohjaajaksi. Eevin erityisalaa on kouluratsastus ja istuntaan panostaminen.

Eevi: Opettajan työssä parasta on huomata kuinka oppilas kehittyy, alkaa luottamaan omaan tekemiseen ja on sen myötä itsevarmempi. On upea tunne, kun ratsukko saa opettajan neuvoista konkreettista apua, löytäen vielä entistäkin paremman yhteistyön ja rentouden. Sekä tietty näiden upeiden eläinten kanssa yhdessä tekemisen tuoma aito ilo, joka huokuu tallilla kävijöistä.

Eeville tärkeitä arvoja opettajuudessa ovat hyvä vuorovaikutus oppilaiden kanssa, tasa-arvoinen kohteleminen, aitous sekä oppilaan yksilöllinen kohtaaminen.

Kun yhdistetään keho ja mieli, ihminen ja hevonen toimivat yhdessä, muodostaen kokonaisuuden.

Eevin opetuspäiviä ovat mm. ti, ke, to ja su päivät. Tämän lisäksi Eevi pitää erilaisia kursseja ja leirejä Onnenpotkussa.

________________________

SANNA YLÄNNE

Sanna Ylänne
 

Sanna on hevosalalla ollutkin jo 25 vuotta, joista 23 vuotta hän on opettanut ja valmentanut. Hän on opiskellut hevostenhoitajaksi, ratsastuksenohjaajaksi sekä suorittanut ratsastuksenopettajan ja ratsuttajan tutkintoa.

Kouluttautumista on myös SRLn lajivalmentajana (este ja koulu) sekä estetaitotuomarina. Takataskussa on hevosalan lisäksi liikunnan ammattitutkinnon opintoja. Tämä mahdollistaa oppilaille kokonaisvaltaisempaa ohjausta.

Opetus/valmennus painottuu ratsastajan kehonhallintaan, istunnan ja apujen käyttöön. Sannan mukaan tärkeänä osana tunneilla pyritään kehittämään hevosen lihastasapainoa ja kehon käyttöä.

__________________


TIINA KARKKOLAINEN

valmentaja, FEI 4* kansainvälinen kouluratsastustuomari

_____________________________________________________________________________