MAASTAKÄSITTELY

Heräsikö palava halu päästä oppimaan ja toimimaan maastakäsin hevosen kanssa?
Meillä se on mahdollista maastakäsittelyn minialkeet kurssilla! Lue lisää alta. Minialkeet käynneille tarjolla uusi jatkokurssi!

Kurssinpitäjänä toimii Tiina Keinänen. Tiina on tunnettu maastakäsittelytaidoistaan ja on rakentanut monta hevosta maastakäsin niin liinassa kuin pyöröaitauksessa. Esimerkiksi Helsingin ratsupoliisin Hanneksen pohjakoulutus. Hän on saanut oppia ja vaikutteita mm. Kari Vepsä, John Moore ja monelta muulta hevosalan konkarilta. Tiinalle on kehittynyt oma tekniikka sekä omanlainen tapa toimia hevosten kanssa, yhteistyössä hevosen kanssa, hevosen ehdoilla. Häneltä nähdään paljon samaa mitä luontaisissa hevosmiestaidossa käytetään: painetta ja paineenpoistoa kehonkielen ja apujen kautta. 

ilmoitusasias-min.png
 

👉 MAASTAKÄSITTELYN MINIALKEET 1,5h  50€/hlö
LAUANTAISIN klo 16.00 - 17.30
 
7.5  (pari paikkaa vielä jäljellä, nopeat syö hitaat!)
14.5 *TÄYNNÄ*
28.05. LASTEN KURSSI, pari paikkaa vapaana!


Ota yhteyttä suoraan Tiina puh. +358 405186858
Kurssilla opetellaan hyödyllisiä hevosmiestaitoja jokaiselle, joka on kiinnostunut hevosten kanssa työskentelystä. Kurssilla perehdytään lähemmin hevosen kanssa maastakäsin työskentelyyn. Naruriimun käyttöön, liinassa työstämiseen, oman kehonkielen ja apujen annon merkitykseen hevosen kanssa. 

👉 MAASTAKÄSITTELYN JATKOKURSSI   5h/5krt = 250€/hlö

Jatkokurssin aiheina on aina yksi aihealue per kerta. Jokaisella kerralla syvennytään lähemmin yhteen aiheeseen esim. maastakäsin peruutus. Kurssin ydinideana on päästä onnistumaan hevosen kanssa työskentelyssä  ja saada niitä ahaa elämyksiä yhdessä hevosen kanssa. Tärkeimpänä on ajoitus, mieli ja oma kehonkieli.
Kun ryhmä on täynnä, sovitaan yhteinen ajankohta.

Hevosina toimivat Onnenpotkun opetushevoset. Kysy lisää räätälöidystä tunnista/kurssista esim. oman hevosen kanssa!

🌿 MAASTAKÄSITTELYTAIDOT KAUSIKORTTIRYHMÄ MA KLO 18 - 19

OnneRa:n jäsenelle 40€/h / ei jäsenille 45€/h
2.viikkotunti esim. vakituisen ratsastustunnin lisäksi 38€/h / ei jäsenille 43€/h

Kausi sisältää aina 26 kertaa.

Maastakäsittelyn harjoituksia tehdään ns. vakkarihevosen kanssa viikottain. Opettelemme yhdessä paremmiksi hevostenlukijoiksi ja käsittelijöiksi. Etenemme mukavasti ryhmän tason mukaan ja oppilaiden kehittymisen myötä. Kausikorttiryhmässä käymme läpi esimerkiksi erilaisia trail in hand tyylisiä tehtäviä ja halukkaiden kanssa voimme tähdätä Trail In Hand kilpailuihin Suomessa. Mahdollisuuksia on monia maastakäsin tehdessä. On tärkeää kasvattaa molemminpuoleista luottamussuhdetta yhdessä hevosen kanssa. Tervetuloa! 

MYÖHEMMIN TULOSSA PYÖRÖTARHATYÖSKENTELY-KURSSI, pitäkää korvat höröllä!

Kursseille mukaan kypärä, hanskat & turvakengät.

Tervetuloa!